ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €20

Alpha Growth Kit

From  Original price was: €80.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €49.99.

Express Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

What is inside? (7 items)

Επιθυμείς μια γενειάδα που να ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη δύναμή της;
Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αναζήτηση, καθώς το Alpha Kit εγγυάται την ανάπτυξη και την περιποίηση της γενειάδας σου, μεταμορφώνοντας σε έναν αληθινό Alpha.

Οφέλη Alpha Growth Kit:

✅ Ολοκληρωμένη λύση συνδυασμού ανάπτυξης και περιποίησης

✅ Τριπλάσια ταχύτητα ανάπτυξης για νέες τρίχες

✅ Ενίσχυση και πύκνωση της γενειάδας κατά 65% μέσα σε μόλις τρεις μήνες

Μετατρέψτε τη ρουτίνα περιποίησης της γενειάδας σας σε μια πράξη κυριαρχίας και κομψότητας με το Alpha Growth Kit, και αφήστε την υπογραφή σας στον κόσμο της γενειάδας.

Συχνές Ερωτήσεις:

Πόσο καιρό διαρκεί το Beard Growth Oil;

1x Beard Growth Oil 120 ημέρες
2x Beard Growth Oil 240 ημέρες
3x Beard Growth Oil 360 ημέρες

Τι κάνει το Beard Growth Oil ξεχωριστό;

Το μυστικό βρίσκεται στη μοναδική του σύνθεση. Περιέχει Βιταμίνη Β, μέντα, Aloe Vera και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά. Αυτό το Beard Growth Oil είναι το μόνο που προωθεί την ανάπτυξη γενειάδας, υποστηρίζει την υγιή επιδερμίδα και δεν είναι καθόλου λιπαρό. Είναι επίσης πιο αποτελεσματικό από το μινοξιδίλη και δεν έχει παρενέργειες.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και έχει παρενέργειες το derma roller;

Τα αποτελέσματα συνήθως γίνονται ορατά μέσα σε 3-5 εβδομάδες. Το derma roller είναι ασφαλές για το πρόσωπο και βοηθά στην προώθηση υγιέστερου δέρματος και μόνιμης ανάπτυξης γενειάδας. Επιλέγοντας το ιδανικό μέγεθος βελόνας 0,50mm, δεν υπάρχει πόνος και η αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης γενειάδας μεγιστοποιείται. Δεν χρειάζεται να ξυριστείτε πριν χρησιμοποιήσετε το deorma roller και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήδη ανεπτυγμένη γενειάδα.

Εγγύηση Ανάπτυξης!

Είμαστε σίγουροι ότι το beard growth kit μας
θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε μια κομψή γενειάδα.Τόσο σίγουροι που σας προσφέρουμε Εγγύηση Ανάπτυξης με επιστροφή χρημάτων

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ:

ΒΗΜΑ 1 : Χρήση του Beard kit μας για τουλάχιστων 200 ημέρες

ΒΗΜΑ 2 : Στείλτε φωτογραφία τα σημεία οπου δεν είδατε επιθυμητό αποτέλεσμα. (μια φωτογραφία κάθε μήνα)

ΒΗΜΑ 3 : Αν δέν είδες τα αποτελέσματα που επιθυμείς επικοινώνησε μαζί μας μέσω email η social medias. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό δύνοντας τις λεπτομέρειες για την εξασφάλιση του cash back.

ΒΗΜΑ 4 : Επιστροφή των αντικειμένων και εξασφάλιση της επιστροφής

Πως λειτουργεί;

Το Beard Roller βοηθάει στην ανάπτυξη νέων τριχών και ενδυνάμωση της τρίχας μέσω της τεχνικής κύλισης των..

μικρών βελόνων πάνω στην περιοχή της γενειάδας ανοίγωντας τους κλειστούς πόρους της τρίχας.Διαδικασία χωρίς πόνο.Σε συνδυασμό με το Beard Growth Oil η γενειάδα μεγαλώνει περισσότερο απο ποτέ!Το πρώτο αποτέλεσμα ξεκινά να φένεται από τις πρώτες 3-4 εβδομάδες χρήσης.
Παίρνει χρόνο!Μια περιπέτεια
διάρκειας τουλάχιστων 6 μηνών θα επιφέρει το αποτέλεσμα που αναζητάς.

Beard Growth Kit Πλεονεκτήματα Χρήσης

ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

Ενδυναμωμένη & Πυκνότερη γενειάδα κατα 65% στους 2 πρώτους μήνες χρήσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΙΧΑΣ

Νέες τρίχες αρχίζουν να αναπτύσσωνται και να γίνωνται ορατές

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Άυξηση επιπέδων ορμόνης κολλαγώνου κατά 400%Οδηγώντας σε ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης τρίχας και πιο γρήγορη θεραπεία του δέρματος

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Beard / Derma Roller είναι: Ασφαλές για το δέρμα,Επιστημονικά μελετημένο,Δεν υπάρχει πόνος

Customer Reviews

Based on 330 reviews
87%
(286)
10%
(34)
3%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
(
(no name)

kit

(
(no name)

kit

N
Nikos

(no comment)

N
Nikos

(no comment)

G
Giorgos

πολυ καλο

E
Eleni

??? ????

Alpha Growth Kit
From  Original price was: €80.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €49.99.

Ιδανικό τόσο για την ανάπτυξη γενειάδας όσο και για την θεραπεία του δέρματος,το Beard/derma Roller βοηθά στην αντιμετώπιση αραιών σημείων την γενειάδας,προάγει την ανάπτυξη νέων τριχών και ελαχιστοποιεί την ακμή προσώπου.Ο εργονομικός σχεδιασμός και η ποιότητα εξασφαλίζουν την απλή και αποτελεσματική χρήση με μηδενικό πόνο.

Δημιουργημένο με μια ισχυρή ανάμειξη βιταμινών και φυσικών συστατικών,το Beard Growth Oil είναι ειδικά προσαρμοσμένο για την προώθηση ανάπτυξης μιας πιο ενδυναμωμένης,πιο πυκνής και ομοιόμορφης γενειάδας.Απαλή μυρωδιά και καθόλου λιπαρό.Ο απόλυτος συντροφος του Beard Roller για μεγιστοποίηση ανάπτυξης και το κλειδί για ανάπτυξη μιας κομψής γενειάδας.

Προσφέρουμε εγγύηση ανάπτυξης στα προϊόντα μας με σκοπό να μεταδώσουμε την σιγουριά και βεβαιότητα που έχουμε για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.Σε περίπτωση που δεν δείτε ικανοποιητικό αποτέλεσμα,μπορείτε να λάβετε με πολύ εύκολα βήματα την επιστροφή χρημάτων.

Βήμα προς βήμα οδηγίες για το πως να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη της γενειάδας σας.Μέσα κρύβονται τα σοφά λόγια και οι τελειοποιημενες διαδικασίες για την ανάπτυξη μιας κομψής γενειάδας.

Το βάλσαμο λειτουργεί αποτελεσματικά για την περιποίηση της γενειάδας,όπως και διευκολύνει τον σχηματισμό τρίχας για πιο αποτελεσματικό χτένισμα.Περιέχει φυσικά συστατικά που καταπολεμούν την φαγούρα της γενειάδας όπως και την πιτυρίδα γενειάδας.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -
ΛΑΒΕ ΤΩΡΑ

Γίνε μέλος του Alpha Beard Community και απόκτησε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σου παραγγελία!

Here is your Coupon Code: