ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €20

Βούρτσα Γενειάδας

Original price was: €20.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.99.

Εξαντλημένο

Αναβαθμίστε την εμπειρία περιποίησης της γενειάδας σας με την ποιοτική βούρτσα γενειάδας από αγριογούρουνο της Alpha Beard Co. Αυτή η ξύλινη βούρτσα είναι ιδανική για χτένισμα της γενειάδας χωρίς τράβηγμα τρίχας, προσφέροντας μια άνετη και απαλή εμπειρία.

Υψηλής Ποιότητας Υλικά και Κατασκευή: Η βούρτσα αυτή κατασκευάζεται από επιλεγμένες τρίχες αγριογούρουνου και ξύλο υψηλής ποιότητας, παρέχοντας μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Οι φυσικές τρίχες διατηρούν τα φυσικά έλαια της γενειάδας σας, ενισχύοντας την υγεία και τη λάμψη.

Απαλό Χτένισμα Χωρίς Τράβηγμα: Σχεδιασμένη για να αποφεύγει το τράβηγμα και το κόψιμο της τρίχας, αυτή η βούρτσα είναι ιδανική για όλους τους τύπους γενειάδας, παρέχοντας ένα ομαλό και ευχάριστο χτένισμα.

Ιδανική για Καθημερινή Χρήση: Χρησιμοποιήστε την καθημερινά για να διατηρείτε τη γενειάδα σας καλά περιποιημένη και καλοσχηματισμένη. Είναι το τέλειο εργαλείο για άνδρες που εκτιμούν την ποιότητα και την κομψότητα στην προσωπική τους φροντίδα.

Η Ποιοτική Βούρτσα Γενειάδας από Αγριογούρουνο για Άνδρες από την Alpha Beard Co. Συνεχίζει την παράδοση, συνδυάζοντας την με σύγχρονη κομψότητα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα.

Συχνές Ερωτήσεις:

Πόσο καιρό διαρκεί το Hair Growth Spray;

1x Hair Growth Spray 120 ημέρες
2x Hair Growth Spray 240 ημέρες
3x Hair Growth Spray 360 ημέρες

Τι κάνει το Hair Growth Spray εντυπωσιακό;

Το μυστικό κρύβεται στην μοναδική συνταγή.Περιέχει Ginger, Ginseng, Vitamin E και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά.Προωθεί ανάπτυξη μαλλιών,ενδυνάμωση,πιο υγιή μαλλιά και δεν είναι καθόλου λιπαρό.

Τι περιέχει;

Ginger,Polygonum multiflorum extract,Nicotinamide, tocopherol (Vitamin E) Ginseng extract,Angelica extract,Odanshen extract,water

Customer Reviews

Based on 40 reviews
98%
(39)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mixalis

PIOTITA

?
?

ok

k
karios

(no comment)

S
Stylianos

kali xtenia

(
(no name)

(no comment)

(
(no name)

(no comment)

Βούρτσα Γενειάδας
Original price was: €20.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.99.

Εξαντλημένο

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -
ΛΑΒΕ ΤΩΡΑ

Γίνε μέλος του Alpha Beard Community και απόκτησε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σου παραγγελία!

Here is your Coupon Code: