ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €20

Επιστροφή χρημάτων-Cash Back

Η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μέσω της πολιτικής cash-back εγγυάται μόνο υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

1.) Όσοι δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες που είναι δημοσιευμένες στον ιστότοπό μας, δεν θα έχουν δικαίωμα στην επιστροφή χρημάτων.
2.) Η αποστολή μίας φωτογραφίας κάθε μήνα για έξι μήνες είναι απαραίτητη για την επιστροφή χρημάτων, με την πολιτική cash-back να ισχύει μόνο για τους πρώτους 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς ενός από τα growth kits.
3.) Ενδέχεται να απαιτηθεί απόδειξη της ημερομηνίας για κάθε φωτογραφία που έχει ληφθεί, για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας.
4.) Άτομα που χρησιμοποίησαν το προϊόν beard/derma roller λιγότερο από δύο φορές την εβδομάδα, δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.
5.) Η απόκτηση ενός από τα διαθέσιμα growth kits είναι προαπαιτούμενο για να είναι κάποιος επιλέξιμος για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
6.) Το ποσό της επιστροφής χρημάτων αντιστοιχεί μόνο στην αξία του derma roller και oil beard/hair ,όχι στο συνολικό κόστος του growth kit, σε περίπτωση που το κιτ περιλαμβάνει και άλλα προϊόντα περιποίησης γενειάδας.

7.)Τα προϊόντα δεν μπορούν να υποσχεθούν μια πλήρη μεταμόρφωση των μαλλιών σας, καθώς το αποτέλεσμα εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από την υπάρχουσα κατάσταση της δομής των μαλλιών και τα γονίδια. Η εγγύησή μας επεκτείνεται στη βελτίωση της ανάπτυξης και της δύναμης εντός των ορίων της κατάστασής σας μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα

8.)Η εγγύηση ισχύει για άτομα ηλικίας 18-45 ετών

9.)Αν το άτομο πληρεί όλες προϋποθέσεις,μονο τοτε μπορεί να επιστραφεί το ποσό που του αναλογεί.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -
ΛΑΒΕ ΤΩΡΑ

Γίνε μέλος του Alpha Beard Community και απόκτησε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σου παραγγελία!

Here is your Coupon Code: